Bruiloft

gastenboek  | vrijgezellenfeest | bruiloft | huwelijksreis | cadeaus

Op 24 november 2006 zijn wij, Harold Oortwijn en Mariska Oldewening, getrouwd. Tussen alle regenachtige dagen hebben wij een droge, zonnige dag uitgezocht en de meest waanzinnige dag van ons leven gehad. Iedereen bedankt voor lieve kaartjes, mailtjes en natuurlijk aanwezigheid op deze dag.

24 NOVEMBER 2006

Om 14.15 uur arriveren wij bij Slot Zuylen te Oud-Zuilen, waar onze ouders, broers, opa en oma's en vrienden op ons staan te wachten. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Gobelinezaal en wij komen als laatste binnen als het nummer ´A Beautyfull Day´ (U2) wordt gedraaid. De bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand verzorgt een prettige voltrekking en nadat de ringen en de zoen zijn uitgewisseld proosten wij in de theeschenkerij met een glas champagne. Wij snijden hier de bruidstaart aan en er is een gezellige, ontspannen sfeer. 

Wij vertrekken om nog wat foto's te maken in de stad en onze gasten kunnen rustig naar de Café-Restaurant Lofen om daar alvast een drankje te nuttigen. Rond 17 uur arriveren wij daar ook en er is even tijd voor een praatje en ontspanning. Achterin de zaal staan drie grote tafels klaar voor het viergangen diner. Tijdens het diner worden wij verrast door een aantal mensen die graag wat willen zeggen. 

Om 21.00 uur barst het feest los als alle gasten arriveren. Ook vanavond zijn wij weer verrast, een tweetal lieve collega's, Rita en Ulrike, zingen onder begeleiding van de man van Ulrike, een fantastisch lied voor ons. Vervolgens zingt Mariska haar koor refreshSing vier liedjes en daarna start "The Dance Factory" met de licht en muziek show. Er wordt in het Café veel gebruik gemaakt van de ontzettend lange bar en de heerlijke dansvloer. Onze gasten waren fantastisch en hebben deze avond voor ons onvergetelijk gemaakt.