Huwelijksreis

gastenboek  | vrijgezellenfeest | bruiloft | huwelijksreis | cadeaus

Zondag 26 november zijn wij op huwelijksreis gegaan en wel naar de Dominicaanse Republiek.

Voor het eerst hebben wij een hotelvakantie geboekt en met de blessure van Harold was dat ook wel handig zo. Het hotel was prima, grote kamer en badkamer en een heerlijk balkon op het noorden. Naast het hotel was zwembad 1 waar het animatieteam werkte. Als je vervolgens voorbij de restaurants liep was daar zwembad 2 en na het tweede grote gebouw met kamers lag zwembad 3. Haaks op deze zwembaden was het hele lange, witte strand met palmbomen. Ik geloof niet dat ik meer hoef te zeggen. Wat een weelde.

Op dinsdag zijn wij met Arke meegeweest op excursie. We hebben een rietsuikerveld bezocht, een schooltje, een sigarenfabriek, een markt in de 'stad' en nog een aantal dingen. De gids vertelde veel over de cultuur, economie en politiek van het land, dus we zijn niet helemaal alleen op het strand geweest.

Het enige wat jammer was is dat het de hele vakantie zo hard waaide dat we de zee niet op mochten met een bootje, snorkelen zat er helaas dus niet in. De week vloog voorbij en op zondagmiddag zijn we begonnen aan onze terugreis.